Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2010

Λεβέντες του Μωριά, σβήστε με τη ψήφο σας κι εξαφανήστε απ’ τον πολιτικό χάρτη το έκτρωμα “Τατούλης”

Δημοσιεύθηκε από cretanpatriot στο 06/09/2010

2 Votes
Quantcast

“Ο Τατούλης μας εξαπάτησε’! Αυτή είναι η αίσθηση που έχουν οι Αρκάδες, που έγινε οργή μετά την δήλωση στήριξης από την κυβέρνηση του μνημονίου.

“Την τελευταία φορά που ψηφίστηκε ο Τατούλης, κατέβηκε με τη Νέα Δημοκρατία και είχε όλη τη στήριξη του κομματικού μηχανισμού. Τον βλέπαμε να ποζάρει σαν ανεξάρτητος και βάζαμε τα γέλια. Τώρα όμως η πλάκα τελείωσε. Ο Γιωργάκης του ξεπληρώνει γραμμάτια”!

Αυτές είναι μερικές από τις απόψεις που ακούγονται για τον Τατούλη μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Πλέον είναι διάχυτη η αίσθηση ότι ο Τατούλης είναι ένας καιροσκόπος που κατάφερε αλλάζοντας προσωπεία να καρπωθεί την ψήφο του κόσμου για να την εξαργυρώσει για προσωπικό του όφελος.

Υπάρχει όμως οργή και μεταξύ των ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ. “Στο νεκροταφείο του χωριού μου υπάρχουν μνήματα πεσόντων στη μικρασία και στην αντίσταση. Να πάει να τα δει ο Τατούλης και μετά να μιλήσει για Τούρκους και Σκοπιανούς. Μαζί του και ο Καρατζαφέρης που είχε το θράσος να τον υποστηρίξει”. “Η Αρκαδία κάποτε έβγαζε Κολοκοτρωναίους, τώρα βγάζει Τατούληδες. Ας βγει να ζητήσει την ψήφο μας αν έχει το θράσος!’.

Όπως καταλαβαίνετε από τα παραπάνω, δεν είναι τυχαίο που ο Τατούλης έχει περιορίσει στο ελάχιστο τις δημόσιες εμφανίσεις του κάνοντας τις περισσότερες επαφές του σε κλειστούς χώρους και το γραφείο του.

“Με το που του εκοψε ο Καραμανλής το μεροκάματο παρίστανε τον αντάρτη και έβαλε αφίσα του Τσε Γκεβάρα!! Τώρα τον στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ και αυτοί που έφεραν τους δολοφόνους του Τσε στην Ελλάδα. Ούτε για φτύσιμο”.

Πάντως ο Τατούλης τα κατάφερε να είναι το διακομματικό επίκεντρο της …κριτικής!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: