Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ (29-09-2010)
Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος, μέσω του παρόντος δελτίου τύπου, επιθυμεί να εκφράσει την αγανάκτηση πολλών συμπολιτών μας, οι οποίοι απευθύνθηκαν σε μέλη του Δ.Σ., διαμαρυρόμενοι εντόνως για την επικρατούσα κατάσταση στο ληξιαρχείο, το οποίο στεγάζεται στο ισόγειο του Δημαρχείου της πόλης μας.
Εισερχόμενος κανείς στο χώρο του ληξιαρχείου κι αναμένοντας στη γραμμή για να εξυπηρετηθεί, είναι υποχρεωμένος να βλέπει μια αφίσα με τον αξύριστο γιατρό από την Αργεντινή (Ερνέστο Τσε Γκουεβάρα). Η συγκεκριμένη εικόνα βρίσκεται άνωθεν του γραφείου ενός υπαλλήλου, κολλημένη με ταινία στον τοίχο, του οποίου το βάψιμο και τη συντήρησή του, επιβαρύνεται ο Έλληνας φορολογούμενος. Αλήθεια κύριε Τζανακούλη τι έχετε να πείτε για την κατάσταση των υπηρεσιών; Πρέπει επιτέλους σύντροφοι να αντιληφθείτε ότι εδώ είναι Ελλάδα κι όχι Τασκένδη ή Αβάνα. Η συγκεκριμένη αφίσα είναι καλή για τις κουβανικές δημόσιες υπηρεσίες. Εάν θέλετε να διακοσμήσετε τους τοίχους σας μπορείτε να επιλέξετε έναν ήρωα της ελληνικής επαναστάσεως, το Γεώργιο Γρίβα, τον Παύλο Μελά, ή ακόμη και την εικόνα του Ιησού Χριστού.
Ελπίζουμε οι αρμόδιοι να επιληφθούν του θέματος, για να μην αναγκάζεται ο πολίτης να υφίσταται κάτι που δεν επιθυμεί και που ουδεμία σχέση έχει με τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Μετά τιμής για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Χάμος Αστέριος Τσιλοπάνος Πάρις

Δεν υπάρχουν σχόλια: