Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Γκέτο μετά μουσικής ο Άγιος Παντελεήμονας...!

www.ellinikiafipnisis.blogspot.com

Συναυλία γενιτσαρισμού με χορηγούς Ιερώνυμο και Παπούλια! Ντροπή και αίσχος!
Ο Έλληνας είναι πλέον αντιμέτωπος με ένα σάπιο αστικό κράτος που τον εχθρεύεται και προσπαθεί με διάφορους τρόπους να του καταστρέψει τη ζωή. Η διοργάνωση συναυλίας στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα, με τη συμμετοχή της ορχήστρας του Μεγάρου Μουσικής και την προαναγγελθείσα παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας (του yes-man της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και πρώην ΥΠΕΞ της άρσης του εμπολέμου με την κομμουνιστική Αλβανία του Χότζα), αλλά και του οικουμενιστή Αρχιεπισκόπου της Νέας Τάξης (που θεωρεί τους αριστερούς πιο «πιστούς» από τους δεξιούς), μιλά από μόνη της.
Τα φυλλάδια του συστήματος
Εδώ και μερικές εβδομάδες, οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα και των γύρω περιοχών, βρίσκονται αντιμέτωποι με μια νέα μορφή επικοινωνιακού αυτή τη φορά, πολέμου.
Τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στην περιοχή θορύβησαν τους εθνομηδενιστές του Μαξίμου, που είδαν το πολυπολιτισμικό πείραμά τους να πηγαίνει περίπατο. Και άρχισαν οι ύπουλες μέθοδοι: πριν δύο εβδομάδες, κυκλοφόρησε ένα φέιγ βολάν, διπλής όψεως, σε έξι γλώσσες (όχι στα ελληνικά), που ανέγραφε «we are all immigrants, we are all here, together» («είμαστε όλοι μετανάστες, είμαστε όλοι εδώ, μαζί»). Ακολούθησε η διανομή μιας ανακοίνωσης, με τις υπογραφές των επικεφαλής των κοινοτήτων των λαθρομεταναστών από το Αφγανιστάν, το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν, αυτή τη φορά και στα ελληνικά (για να το δουν οι Έλληνες κάτοικοι της περιοχής). Read more...

Δεν υπάρχουν σχόλια: