Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010

M. Ταμήλος: Πως το e-trikala έγινε e-syntrimia

Ε-syntrimia αφήνει πίσω του ο απερχόμενος δήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Ταμήλος που εδώ και μια τετραετία επαίρεται για τη δημιουργία του e- trikala, της πρώτης ψηφιακής πόλης στην Ελλάδα.

Ο κ. Ταμήλος απέρχεται στις 31/12/2010 μιας και έχασε τις πρόσφατες εκλογές αφήνοντας πίσω του κυριολεκτικά συντρίμια.

Συγκεκριμένα, οι συμβασιούχοι του Δήμου Τρικκαίων, μεταξύ αυτών και του e-trikala, είναι απλήρωτοι εδώ και 10 μήνες, ενώ σύμφωna με πληροφορίες της aftodioikisi.gr ήδη προμηθευτές στους οποίους οφείλονται μεγάλα ποσά πρόκειται να προχωρήσουν σε κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων του δήμου.

Παρόλ’ αυτά ο δήμαρχος Τρικκαίων φαίνεται ότι συνεχίζει να κινείται στον φανταστικό, όπως αποδεικνύεται, e-κόσμο που είχε δημιουργήσει και μέσω του εκπροσώπου Τύπου του δήμου Σωτήρη Κίρμπα δηλώνει στην aftodioikisi.gr ότι «αυτά συμβαίνουν και σε άλλους δήμους», επιρρίπτοντας ευθύνες στη μείωση των κονδυλίων. Φέρνει δε ως παράδειγμα το Δήμο Πειραιά που, όπως λέει ο Κίρμπας, «οφείλει χρήματα όχι μόνο στους συμβασιούχους αλλά και στους μόνιμους υπαλλήλους του».

Πάντως, παρά τα λεγόμενα του κ. Κίρμπα, ανάμεσα στους συμβασιούχους του Δήμου Τρικκαίων επικρατεί αναταραχή καθώς κανείς δεν γνωρίζει πότε και αν θα πάρει τα οφειλόμενα….

Δεν υπάρχουν σχόλια: