Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! ΒΡΑΧΙΟΛΙ- ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΒΡΕΦΗ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ!!! -ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-


Τα μαιευτήρια Μητέρα και Λητώ του Ομίλου Υγεία, σε συνεργασία με τη θυγατρική εταιρεία του Ομίλου της MIG, Singular Logic, στο πλαίσιο της αναβάθμισης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών τους και με στόχο την παροχή της μέγιστης δυνατής ασφάλειας στα βρέφη κατά την παραμονή τους στο Μαιευτήριο, προχώρησαν στην εγκατάσταση πρωτοποριακού -για τα ελληνικά δεδομένα- Συστήματος Υψηλής Προστασίας Βρεφών.

Το σύστημα αυτό, το οποίο είναι απόλυτα ασφαλές και ακίνδυνο για τα νεογνά, καθιστά πρακτικά αδύνατη τη μη ηθελημένη απομάκρυνση βρέφους από το νοσοκομείο, ελαχιστοποιεί την πιθανότητα λάθους απόδοσης νεογνού σε μητέρα, ενώ παράλληλα αυξάνει σημαντικά το ποσοστό ασφάλειας των βρεφών εντός των νοσοκομείων.

Ήδη εφαρμόζεται στα μεγαλύτερα Μαιευτήρια της Ευρώπης και της Αμερικής και είναι εγκεκριμένο από τον FDA, Class VI (ιατρική χρήση) και πιστοποιημένο κατά τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα EN300 328, EN 300 440 class 2.

Συγκεκριμένα, τα βρέφη που γεννιούνται στα μαιευτήρια Μητέρα και Λητώ του Ομίλου Υγεία, εξοπλίζονται με ένα βραχιόλι από υποαλλεργικό, μη αναφλέξιμο, μη τοξικό και βιοσυμβατό υλικό, το οποίο διαθέτει ενσωματωμένη ηλεκτρονική ταυτότητα (RFID), που πληροφορεί για την ακριβή –ανά πάσα στιγμή- θέση του μωρού εντός των μαιευτηρίων. Το σύστημα είναι συνδεδεμένο με το κεντρικό σύστημα διαχείρισης βρεφών των εν λόγω μαιευτηρίων και ενεργοποιείται σε περιπτώσεις μη ηθελημένης απομάκρυνσης του βρέφους από το νοσοκομείο ή προσπάθειας αφαίρεσης του βραχιολιού από το νεογνό.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Μητέρα κος Κωνσταντίνος Σταύρου: ‘Οι ολοένα αυξανόμενες ανάγκες στα μαιευτήρια για παροχή απόλυτης προστασίας στα βρέφη, μας οδήγησε στην εγκατάσταση ενός τέτοιου πρωτοποριακού συστήματος, το οποίο είναι 100% ασφαλές τόσο για τα βρέφη όσο και για το προσωπικό που το χειρίζεται, καθώς εκπέμπει μηδενική ακτινοβολία. Πρόκειται για άλλη μια πρωτοπορία του Ομίλου Υγεία προς όφελος των οικογενειών που μας εμπιστεύονται ό, τι πολυτιμότερο έχουν, τα παιδιά τους ‘.


ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΚΑΝΕΙΣ ΓΟΝΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ;;;ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΜΦΥΤΕΥΜΕΝΟ ΤΣΙΠΑΚΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: