Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΧΘΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ: ΣΥΝΘΛΙΒΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κατοχική κυβέρνηση του μνημονίου και η πολυκομματική παρέα της επιδίδονται σ’ έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να εκτελέσουν τις ανθελληνικές εντολές των ταγών της παγκόσμιας διακυβέρνησης έχοντας βάλει ως ενδιάμεσο στόχο την εξάλειψη των δυνατοτήτων αντιστάσεως του ελληνικού λαού. Αναλώνονται σε υποκριτικές παραδοχές αδικιών όταν η μόνη αντικειμενική αλήθεια είναι ότι στρατηγική επιλογή του ντόπιου νεοταξικού καθεστώτος είναι να συνθλιβούν απολύτως σκόπιμα η Εθνική Εργατική Τάξη και η Ελληνική Κοινωνία. Διότι ο τελικός στόχος τους και ο απώτερος σκοπός είναι η καταστροφή της Ελλάδος.

Η κοινή λογική και οι νόμοι της φύσης και της πολιτικής λένε πως αν θέλεις να δημιουργήσεις σ’ έναν τόπο ανάπτυξη και διεθνή επιρροή, πρέπει οπωσδήποτε να ελαφρύνεις τα παράλογα βάρη των πολιτών, να δημιουργήσεις επαρκές εργασιακό περιβάλλον, να στηριχτείς στη δική σου παραγωγικότητα της πραγματικής οικονομίας και να κρατήσεις τον κοινωνικό ιστό του Εθνικού Κράτους και τα σύνορα κλειστά σε ξένες επιβουλές. Οφείλει δηλαδή το Ελληνικό Κράτος να στηρίξει τον Έλληνα Εργάτη και Παραγωγό, να εκμηδενίσει ανεργία και στημένα χρέη και να δημιουργήσει μια αδέσμευτη και ισχυρή Ελλάδα στηριγμένη σε χέρια ελληνικά.

Αντιθέτως, το καινούριο χαράτσι που επιβάλλεται στην ελληνική κατοικία είναι μια αληθινή βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας. Μια επιδρομή στη ζωή των Ελλήνων που αποσκοπεί να στερήσει το δικαίωμα της ιδιοκτησίας και να δημιουργήσει μάζες απελπισμένων ακτημόνων που μπροστά στην ανάγκη της εξασφάλισης στέγης θα καταστεί έρμαιο και ον πειθήνιο κάθε καταστροφικής πολιτικής απόφασης.
περισσότερα: http://polemosgenel.blogspot.com/2011/09/blog-post_750.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: