Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Διαβάστε σε τι όρια ξεφτίλας έχουν οδηγήσει τον Ελληνικό Στρατό:

Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Σεπτεμβρίου 23, 2011

Αναρχοκομμουνιστές, φυγόστρατοι και αθίγγανοι έδειραν Στρατονόμους μέσα σε Στρατιωτική Μονάδα! Για όσους δεν το ξέρουν Στρατιωτική Μονάδα είναι ένα Στρατιωτικό Νοσοκομείο… Κάποιοι επίορκοι κουκούλωσαν το γεγονός, κατόπιν πολιτικών εντολών…

Αναμφισβήτητα εμείς οι Χρυσαυγίτες, σεβόμαστε όσο οτιδήποτε άλλο τον Στρατό, τον Στρατό όμως σαν Ιδέα και συγκεκριμένο θεσμό και όχι τα “ξεφτιλίκια”, τα οποία έχουν επιτρέψει να γίνονται ή μάλλον τα έχουν δημιουργήσει οι πολιτικάντηδες, γαλάζιοι και πράσινοι, σε αυτό που σήμερα είναι ο Ελληνικός Στρατός. Σίγουρα μέσα στον Στρατό υπάρχουν Άνδρες και Γυναίκες που τιμούν την Στολή τους, αλλά όμως οι Ένοπλες Δυνάμεις μας σαν σύνολο απέχουν πολύ από αυτό που θα έπρεπε να είναι. Καταντήσαμε στο σημείο μέσα στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης κάποιοι φυγόστρατοι αλήτες, που παριστάνουν τους τρελούς (οι περισσότεροι τουλάχιστον) να επιτεθούν και να σηκώσουν χέρι σε Στρατονόμους, αφού ήταν μόνον 4 και αυτοί μαζί με τους αναρχοκομμουνιστές προστάτες φυγόστρατων και λιποτακτών ξεπερνούσαν τους 100!

Η ευθύνη βεβαίως γι’ αυτό το θλιβερό περιστατικό δεν πέφτει στους Στρατονόμους, αλλά σ’ αυτούς που παριστάνουν τους “ανώτερους” και στους ξεφτίλες, οι οποίοι παριστάνουν τους προϊστάμενούς τους, οι οποίοι κουκούλωσαν το θέμα για να μη δημιουργηθεί ζήτημα. Για το εξευτελιστικό αυτό για το κύρος των Ενόπλων μας Δυνάμεων περιστατικό στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης έγραψε το Indymedia (ακόμα να το κλείσεις Άδωνι που ψήφισες το νόμο της Διαμαντοπούλου;), το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ κομπάζει και κοκορεύεται γιατί κτύπησαν 4 Στρατιώτες οι αναρχοκομμούνες φυγόστρατοι μαζί με αθίγγανους. Εάν υπήρχε Στρατός έπρεπε ο Διοικητής του Νοσοκομείου να διατάξει να κλείσει η πύλη και να συλληφθούν αυτοί που δημιούργησαν τα επεισόδια. Αλλά ο πολιτικός του προϊστάμενος άλλα διέταξε κι αυτός σαν καλός “καριερίστας” δεν έκανε τίποτε. Διαβάστε τι έγραψε σχετικά το Indymedia (οι υπογραμμίσεις δικές μας):

INDYMEDIA – 1334716: “Ξύλο σήμερα στο 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο από συνοδός 20:03, Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011 (Τροποποιήθηκε 14:40, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011) θεματικές: Αντιρρησίες – Ανυπότακτοι – Στρατευμένοι Γύρω στις 3 βρέθηκαμε κι εμείς στο 414 αφου έχουμε πάρει παραπομπή από το στρατόπεδο για ψυχιατρική γνωμάτευση. Σήμερα όπως και εχθές ήταν μέρα καλέσματος για την Γ’ ΕΣΣΟ 2011.

Γύρω στις 3 βρέθηκαμε κι εμείς στο 414 αφου έχουμε πάρει παραπομπή από το στρατόπεδο για ψυχιατρική γνωμάτευση. Μέσα στο νοσοκομείο μια μεγάλη ουρά από κάθε καρυδιάς καρύδι (τσιγγάνοι, τζάνκια, άτομα με πραγματικά ψχολογικά προβλήματα καθώς και συντροφοι και συντρόφισσες ,αλλοι από τη θέση του σύνοδού κι άλλοι ως προβληματικοί νεοσύλλεκτοι). Για όσους γνωρίζουν η κατάσταση δεν επιτρέπει και πολλές κουβέντες . Το ζήτημα είναι να πάρεις την αναβολή και να ξεμπερδεύεις όσο γίνεται νωρίτερα. Σε κάποια φάση εκεί που περιμένουμε το πρωτόκολλο απο το διπλανό γραφείο κι ενώ υπάρχει συνωστισμός στο διάδρομο ακούγονται φωνές και βρισιές απο το βάθος.

Ξαφνικά έρχονται τρέχοντας δύο στρατονόμοι κατευθυνόμενοι προς τη φασαρία. Αντί όμως να ηρεμήσουν τα πνεύματα, οι φωνές συνέχως αυξάνονται και πριν καλά καλά καταλάβουμε τι γινόταν αρχίζουν και πέφτουν μάπες. Κατά βάση, αυτό που ξεκινάει ως συμπλοκή μεταξύ κάποιων τσιγγάνων και των στρατονόμων, εξελίσσεται γρήγορα σε μπουκέτα και κλωτσιές εκατέρωθεν στο διάδρομο του 414, με αρκετούς συνοδους, γονείς και παρευρισκόμενους να επιτίθενται λεκτικά και μη στους στρατονόμους (που πλέον είναι 4). Ο γιατρός έχει βγει απο το γραφείο και ωρύεται να σταματήσει η φασαρία, καρέκλες φεύγουν στους τοίχους, και οι δύο από τους στρατονόμους (που δεν πρόλαβαν να βγάλουν τα γκλόμπ) να έχουν ήδη φάει αρκετές.

Μετά από αρκετή κλωτσοπατινάδα, καθώς και την παρέμβαση ψυχραιμότερων, τα πνεύματα ηρεμούν και οι στρατονόμοι μαζεύονται σε ένα διπλανό δωμάτιο. Εκ των υστέρων μάθαμε ότι η φασαρία ξεκίνησε ως εξής: ο γιατρός θεώρησε ότι κάποιος από τους αιτούντες αναβολή τον κορόιδευε και τον απείλησε ότι θα τον στείλει να υπηρετήσει. Εκείνη τη στιγμή το παιδί φρίκαρε, άρχισε να φωνάζει και αρχισε να κοπανάει την καρέκλα, ο συνοδός του διαμαρτυρήθηκε, και όταν ο στρατονόμος κινήθηκε απειλητικά προς τον υποφήψιο φαντάρο για να τον συγκρατήσει, ο συνοδός του επιτέθηκε. Εμφανίστηκαν και οι άλλοι στρατονόμοι, και εκεί ξεκίνησε και η εμπλοκή των υπολοίπων μας, καθώς τόσο η αυθάδης και απαρέδεκτη συμπεριφορά του γιατρού και των στρατονόμων, όσο και η πολύωρη αναμονή για την ανυπόφορη και βλακώδη γραφειοκρατία, είχε ανεβάσει τη ένταση από πριν. Ο απάνθρωπος μηχανισμός του στρατού, σε όλες του τις εκφράσεις, φανέρωσε το πραγματικό του προσωπείο. Εκεί που δεν φτάνει η γνωμάτευση του γιατρου, πάει προφανώς το γκλομπ του στρατονόμου. Αλλά η αντίσταση των -πολύ διαφορετικών υποκειμένων- άφησε σίγουρα μια παρακαταθήκη στο αποστειρωμένο περιβάλλον του νοσοκομείου.

Τσαμπουκάδες και Μαλακίες απο στρατοκαυλους Ποτέ και Πουθενά. Και οι Γιωτάδες απέδειξαν- προς ευχαριστη έκπληξη όλων μας- ότι μπορούν να λειτουργήσουν συλλογικά. Για εμάς πάντως ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα μέρα.

Υ.Γ. Για την ιστορία, όλοι πήραν αναβολές ή απαλλαγές.”

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Κάποιοι παρουσιάζουν τα πράγματα στις Ένοπλες Δυνάμεις ιδανικά. Δυστυχώς δεν είναι έτσι παρ’ όλο το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί έτοιμοι να πεθάνουν για την Πατρίδα και συνεπείς στα καθήκοντά τους. Όμως… να μη λησμονούμε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις μας μετά από δεκαετίες διακυβερνήσεως της χώρας από πράσινους και γαλάζιους έχουν καταβρωμιστεί από κομματίλα, ρουφιανιλίκι και παραγοντισμό. Για να μη πούμε για τα υπόλοιπα, τα οποία αφορούν κρίσιμα θέματα άμεσα συνδεδεμένα με την Εθνική άμυνα της χώρας… Με δύο λόγια, μέσα στο ψευτορωμαιικο και την κλεφτοκρατία ας μη πιστεύουν κάποιοι ότι έχουν μείνει αμόλυντες οι Ένοπλες Δυνάμεις γιατί με τον τρόπο αυτό καλλιεργούν ψεύτικες ελπίδες ή στην καλύτερη περίπτωση εξαπατούν τον ίδιο τους τον εαυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: