Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 89 ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ... ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ.


ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 89 ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ... ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ. 

Π. Κοροβέσης: «Πήρε χρήματα και η Αριστερά το 1989»

Τις τρεις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε την συντονισμένη επίθεση των ΜΜΕ και της Γεν.Γραμματείας του ΚΚΕ με αφορμή την παρέλαση για την επέτειο της επανάστασης του 1821. Εκείνοι που μέχρι πρότεινος ''διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους'' να καταργηθούν οι παρελάσεις χαρακτήροντάς τες ''φασιστικό κατάλοιπο'' ενώ παράλληλα είχαν επιχειρήσει να αμαυρώσουν παλαιότερα εκδηλώσεις προς τιμήν των πεσόντων, εμφανίζονται σήμερα -όχι μόνο να υπερασπίζονται τις παρελάσεις αλλά να καταδεικνύουν τους Έλληνες πατριώτες ως προβοκάτορες...
, και με το πρόσχημα οτι σχεδιάζουν να διαλύσουν την παρέλαση στοχοποιούν πολίτες. Μια τέτοια ανακοίνωση μας προκαλεί γέλιο διοτι ουδέποτε οποιοσδήποτε απο εμάς θα σκεφτόταν να κάνει μια τέτοια κίνηση. Εξάλλου αυτό αποδεικνύεται και απο τις ανακοινώσεις μας οπου τονίζεται η διασφάλιση της παρέλασης και των πολιτών που θα παρευρεθούν καθώς και η ομαλή διεξαγωγή της.

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΛΦΙΑ,ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!
Αδέλφια δεξιοί,πατριώτες επειδή μόνο εσείς γνωρίζετε το ήθος και τον πατριωτισμό μην αφησετε τους αριστερούς μουσουλμανο-πιπατζίδες να οργανώσουν το αριστερο παρακρατος τους και να ξεπουλήσουν το κράτος μας την θρησκεια μας και την ιστορία μας. Το ηθος και ο πατριωτισμός αυτωνών ειναι ανύπαρκτος, τους δωθηκε η ευκαιρία να ενταχθουν (οι αριστεροι)στην κοινωνία και να ζησουμε ισοτιμα και σηκωσαν κεφάλι και διάλυσαν όπως και ξεπουλούν το κρατος, την θρησκεία, την ιστορία μας και την οικογένεια. Και αναφέρομαι στους πραγματικούς ΝΔμοκρατες, αυτους του ΛΑΟΣ του ΔΗΣΥ και λοιπούς ακροδεξιούς και κεντρωους που είναι απαραίτητοι σε αυτες της δύσκολες στιγμές που έχει ερθει το κράτος και οι ελληνες. Και δεν απευθύνομαι στους Σαμαρικούς κλπ αριστεροδεξιους που αναφερω παρακατω, διότι αυτοί λειτουργούν ως στηριγμα προς τους αριστερους και παράλληλα λειτουργούν και ως διασπαστες των δεξιών, αυτο που λεω να το θυμαστε!

Οι αριστεροι σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις (ανεγγιχτα πλέον) μαζεύονται στην παρουσα φάση 54-56%+ και αν ιδρυσουν κομμα και οι μουσουλμανοι και οπως φημολογειτε, θα εντάξουν και μουσουλμανους αλλοδαπούς (στο ονομα δηθεν της πολιπολιτισμηκότητας) τοτε το σύνολο των ψηφοφόρων αυτού του αριστερού παρακράτους θα είναι πάνω απο 65%+, αν λοιπόν ερθουν και πάλι στην εξουσία θα μας ξεπουλησουν την χώρα,δείτε το ΠΟΛΥ σοβαρά άλλη ευκαιρία δεν θα υπάρξει! Δώστε ψήφο στα δεξιά κόμματα και παραγκωνίστε τον Σαμαρά και λοιπούς αριστέρούς και αριστοδεξιούς που λειτουργούν ως δεξαμενή ψήφων αλλά και ως υποστήλωμα της διεθνιστικής διευθαρμένης αριστεράς.
Μας ξεπουλούν οι ντιντίδες και πατριδοκαπήλοι της αριστεράς!!!!!!
Ας ξεκινήσουμε ετσι την επανασταση μας (χωρις να χυθει αιμα) διεκδικήστε τα δικαιωματα σας ετσι, το δικαιούμαστε άλλωστε, διοτι συμβάλαμε με το ήθος μας και τον πατριωτισμο μας στο να ειμαστε κράτος ελευθέρων!!!!!

Οι αριστεροί με συμμετοχη κάποιων όπως τον Σαμαρά αλλά και τα προσφατα νεο-ιδρυθέντα κόμματα με τάσεις αριστεροδεξιές (π.χ. Καμμένος, με δηθεν πατριωτικά και επαναστατικά τερτίπια και με την απολυτη στήριξη των ΜΜΕ) και το αριστερο κομμα της Κατσέλη-Καστανίδη κλπ αριστερα κομματα που δημιουργηθηκαν διαδοχικα και παραλληλα με τα παιχνιδια της αριστερας. Αυτά μαζί με το κομμα του Καμμένου, τα οποία εμφανίστηκαν σε ετεροχρονισμένη φάση,για να μην επελθει ρήγμα στην αριστερά (που με τόσο κοπο μαγειρεύουν την πολιτικη και κοινωνικη κατάσταση οπως αυτοι θελουν, χωρίζοντας το πολιτικο και κοινωνικο συστημα αλλα και την κρίση του λαου σε αντιμνειμονιακο και μνειμονιακο, ενω θα επρεπε να χωριστούν σε δεξιους-πατριωτες και αριστερους διεθνιστές πατριδοκαπηλους). Με αυτο που κάνουν εγκλωβίζουν την δεξιά και την οδηγούν σε αφανισμό και δυναμωνουν την διεθνιστικη αριστερα. Και παράλληλα αποσταθεροποιούν και τεμαχίζουν τα εναπομείναντα πατριωτικά στοιχεία, φερόμενα, τόσο σε υγιείς πολιτικές δυνάμεις όσο και σε δημοκρατικές κοινωνικες δυναμεις (όπως ο έλληνικός λαός. Οδηγώντας το πολιτικο συστημα και την κοινωνία στα μετρα τους και στις ορέξεις τους.
Αδέλφια μόνον ολα τα ΔΕΞΙΑ και ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ κόμματα (οχι τα αριστεροδεξια) μαζί και αδιάσπαστα πρέπει να δράσουν και να μπουν στην βουλή, έτσι θα επελθει ελεγχος και ισορροπια της καταστασης.

Το να βάλουμε ένα δεξιο πατριωτικό κόμμα ή δυο δεξιά κόμματα στην βούλη είναι καταστροφικό διότι θα το-τα αποδυναμώσουν και θα το-τα εξαφανίσουν με τις γνωστές τακτικές τους. Το κάθε δεξιό κόμμα (ΛΑΟΣ,ΔΗΣΥ,Χ.ΑΥΓΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΔΕΞΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ)είναι απαραίτητα και χρήσιμα εφόσον λειτουργήσουν σαν ομάδα, διότι το καθένα εχει το δικό του πατριωτικό πρόγραμμα, άλλα πιο πολύ και άλλα λιγότερο όπως και άλλα είναι πιο οργανωμένα και άλλα λιγότερο, ολα όμως απο κοινού αποτελούν την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΉ ΑΣΠΙΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ ΜΑΣ.
Μεταφέρετε τα σε ολους τους δεξιούς και πατριώτες!!!!
Μ..Ν.Γ

Ανώνυμος είπε...

-ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ,ΩΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
-Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΉΣΗ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ.
-ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΠΡΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ, ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΔΙΟΤΙ ΥΠΟ ΥΓΙΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ (ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΜΕ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΚΟΠΙΜΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΝΕΕΣ ΥΓΙΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
-ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΗΓΕΤΕΣ ΙΚΑΝΟΙ (ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΑΣΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΛΗΘΕΊ ΡΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ) ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΜΜΕ (ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΗ ΤΟΝ ΛΑΟ)ΝΑ ΞΕΤΥΛΗΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ-ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΞΕΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΗΓΕΤΕΣ Ή ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΩΤΕΡΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΚΑΤΙ, ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ Ή ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΛΑΓΝΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΑΚΕΦΑΛΟΙ ΑΠΟ ΗΓΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ.
Μ..Ν.Γ