Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Άσαντ, κράτα γερά. Η πραγματικότητα για τον «τρομοκράτη» της Τουλούζης.


 
Η πραγματικότητα για τον «τρομοκράτη» της Τουλούζης.
Κατά την διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων τα παγκόσμια και τα εγχώρια Μ.Μ. Αποβλακώσεως μας βομβάρδιζαν από την γαλλική πόλη Τουλούζη. 11 και 15 Μαρτίου ένας μοτοσικλετιστής στα περίχωρα της πόλης πυροβόλησε και σκότωσε δυο στρατιωτικούς με πολιτικά την ώρα που αυτοί έβγαζαν λεφτά από την μηχανή της τράπεζας. Όπως έγινε γνωστό οι δυο νεκροί ήταν υπάλληλοι του Γαλλικού Λεγεώνα των Ξένων και είχαν αραβική καταγωγή. 19 Μαρτίου ο ίδιος «μουσουλμάνος τρομοκράτης» επιτέθηκε σε ένα εβραϊκό κολέγιο όπου άνοιξε πυρ εναντίων των μαθητών και των γονιών τους. Των «μουσουλμάνο τρομοκράτη» έψαχνε το σύνολο της χώρας. Τον «βρήκαν» πολύ σύντομα. Η πολιορκία διήρκησε 30 ώρες κατά την οποία ο «τρομοκράτης» σκοτώθηκε. Ήταν ο 23χρονος υπήκοος Γαλλίας αραβικής καταγωγής (χαιρετίσματα στο ιδεολόγημα του «πολυπολιτισμού») Μοχάμεντ Μερά. Αυτή είναι η επίσημη εκδοχή της ιστορίας για τους αποβλακωμένους γκοήμ.
 
 
Στην ιστορία αυτή υπάρχουν πολλά ακατανόητα. Ο δράστης έπαιρνε τις σύνηθες για τους επαγγελματίες σκοπευτές προφυλάξεις: έκρυβε το πρόσωπό του, μετακινιόταν πολύ γρήγορα και το κυριότερο μάζευε τα μανίκια μετά τις δολοφονίες του. Δηλ. έκανε τα πάντα για να μη τον βρουν.
Αλλά παράλληλα τηλεφωνούσε στη τηλεόραση και έδινε συνεντεύξεις, φώναζε αλλάχ ακμπάρ, αναρτούσε τα βίντεο με τις δολοφονίες στο διαδίκτυο, διατηρούσε στο σπίτι του ένα ολόκληρο οπλοστάσιο και πάρκαρε το πασίγνωστο στην αστυνομία μοτοσυκλέτα του κάτω από τα παράθυρα του σπιτιού του. Δηλ. έκανε το παν για να πάρει μεγάλες διαστάσεις το θέμα και για να τον συλλάβουν το συντομότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: