Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012


ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ - ΜΕΛΑΣΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ σε συνεργασία με το ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ και τον ΙΕΡΟ ΛΟΧΟ 2012 (έφεδροι και φίλοι ειδικών δυνάμεων) διοργανώνει ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ διαμαρτυρίας κατά των νέων μέτρων, του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και της Παγκόσμιας διακυβέρνησης την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 11:30 πμ. στην Κεντρική πλατεία της πόλεως.
Καλούμε όλους τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς της πόλης (ελεύθερους επαγγελματίες, μισθωτούς, συνταξιούχους), όλους τους ανέργους, τη Νέα γενιά καθώς και κάθε βαλλόμενο και προσβαλλόμενο Έλληνα να δώσουν δυναμικό παρόν στο Συλλαλητήριο προκειμένου να αντισταθούμε  στα δολοφονικά οικονομικά μέτρα που ετοιμάζουν, στο ξεπούλημα της πατρίδος και στην εγκαθίδρυση της παγκόσμιας διακυβέρνησης που θέλουν να επιβάλλουν οι διεθνής τοκογλύφοι χρησιμοποιώντας  τους καλοθελητές πολιτικάντηδες της κάθε χώρας.
Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση είναι ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ, γι αυτό καλούμε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες να προσέλθουν στο Συλλαλητήριο μόνο με Ελληνικές σημαίες.
 Δ.Ν.Τ. σημαίνει Ελλάδα πουλημένη, ΟΧΙ στο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΕΞΩ από την Ελλάδα οι εγχώριοι και οι ξένοι δυνάστες, Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ στους ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΠΗΓΗ: www.epanafora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: