Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012


ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ ΔΡΑΜΑΣ... ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΔΡΑΜΑΣ!


Στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Δράμας οδηγήθηκαν πέντε Έλληνες ηλικίας 36, 37, 39, 41 και 42 χρόνων που φέρονται να συμμετείχαν στα επεισόδια σε βάρος αστυνομικών με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αξιωματικού τη Δευτέρα έξω από το Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών στο Παρανέστι.
Όλοι συνελήφθησαν σήμερα το πρωί, όταν... ταυτοποιήθηκαν στο πλαίσιο της προανάκρισης και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για αντίσταση, διατάραξη κοινής ειρήνης, στάση και απόπειρα επικίνδυνων σωματικών βλαβών. 
Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οργισμένοι κάτοικοι της περιοχής επιχείρησαν να εισβάλλουν στο στρατόπεδο που μετατράπηκε ξαφνικά και εν αγνοία τους σε κέντρο για την υποδοχή αλλοδαπών, αλλά αντιμετωπίστηκαν με περιορισμένη χρήση χημικών.
Άλλοι εννέα, από αυτούς που προκάλεσαν τα επεισόδια, έχουν αναγνωριστεί, αλλά δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη και αναζητούνται. 
Μεταξύ τους είναι και αυτός που πυροβόλησε δυο φορές με κυνηγετικό όπλο στον αέρα κατά τη διάρκεια της συμπλοκής των συγκεντρωμένων με τις αστυνομικές δυνάμεις.
Οι συλληφθέντες είναι συναγωνιστές από την "Πατριωτική Κίνηση Καβάλας", ενώ ο άνθρωπος που πυροβόλησε στον αέρα τρελάθηκε μιας και το ένα από τα δακρυγόνα έπεσε στην αυλή του σπιτιού του, δημιουργώντας πρόβλημα στο εγγόνι του που έπαιζε εκείνη τη στιγμή! Φυσικά όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία, αλλά σε μια κίνηση εκφοβισμού των Ελλήνων προκειμένου να κάμψουν το αγωνιστικό τους φρόνημα! Μόνο που υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο... Γιατί με τέτοιες ενέργειες το μόνο που καταφέρνουν είναι να πεισμώνουν ακόμη περισσότερο τους αγωνιζομένους Έλληνες... Να σημειωθεί πως στέλνουν ακόμη 200 ΜΑΤατζήδες, με την συνδρομή μάλιστα σκυλιών σε ένα χωριό όπως το Παρανέστι της Δράμας... Μετά όμως να μην διαμαρτύρονται για όσα θα συμβούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: