Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

η κα Ζήση για Περιφερειάρχης;;;

Aγαπητό blog,



και όμως, αν είναι ποτέ δυνατόν! διαβάζω από τις ανακοινώσεις σας ότι το ΠΑΣΟΚ σκέφτεται να προτείνει τελικά για υποψήφια Περιφερειάρχη Θεσσαλίας την κ. Ροδούλα Ζήση, που πρόσφατα μέσα από τη blogosfera ενημερωθήκαμε ότι, η κατά τα άλλα σοσιαλίστρια βουλευτής διόρισε με ΦΕΚ την ανιψιά της στη Βουλή. Το ΠΑΣΟΚ τελικά έχει πολύ βραχεία μνήμη και εύκολα ξεχνά, ο Θεσσαλικός κόσμος όμως θα ξεχάσει τόσο εύκολα; Θα πέσει μαύρισμα !!! Φανταστείτε τι μας περιμένει την επόμενη μέρα ... αν ποτέ η εν λόγο κυρία γίνει και περιφερειάρχης !!!

Γι΄ αυτούς που ΞΕΧΑΣΑΝ να θυμηθούμε τον πρόσφατο βίο και την πολιτεία της.... για να δούμε!!!!


Από το blog ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ



η σκυτάλη με τα ρουσφέτια την άρπαξε και η αντιπρόεδρος της Βουλής κ.Ροδούλα Ζήση - Έτσι είναι κυρία Αντιπρόεδρος???


ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ:


"Έχει βουίξει ο Βόλος και ολόκληρη η Μαγνησία με το ρουσφέτι που έκανε η κατά τα άλλα "σοσιαλίστρια" αντιπρόεδρος της Βουλής Ροδούλα Ζήση, που φρόντισε- την ώρα που άλλα παιδιά με μεταπτυχιακά ψάχνουν εναγωνίως για ένα μεροκάματο- να βολέψει την .......... ανηψιά της, κόρη της αδερφής της, στη Βουλή, ως ... μετακλητή υπάλληλο.

Στο ΦΕΚ 53/2010 υπάρχει η απόφαση για την Αθανασία Εμανουηλίδη του Ευαγγέλου που είναι η κόρη της αδερφής της που επίσης εργάζεται στο πολιτικό γραφείο της αντιπροέδρου.

Η Εμαννουηλίδη μάλιστα πληρώνεται με λεφτά του ελληνικού λαού χωρίς να προσφέρει τις υπηρεσίες της στη Βουλή, αφού κάνει το μεταπτυχιακό της στην Αγλλία.
Αυτή είναι η ισονομία και η ισοπολιτεία που επαγγέλθηκε η σοσιαλίστρια κ. Ροδούλα Ζήση; Ξέρει άραγε σε τί ποσοστό έχει φτάσει η ανεργία στο Νομό της; Όχι φυσικά αφού μετά το Πάσχα.... δεν τολμάει να επισκεφτεί την περιοχή.
Αίσχος. Να τη χαίρονται"


πηγή: ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΡΟΔΟΥΛΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ Ή Ο ΠΑΠΑΤΟΛΙΑΣ Ή Ο ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ Ή ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΪΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟ...

1 σχόλιο:

Κωνσταντίνος Ν. Αθανασιάδης είπε...

Περί ζήσης και

http://axiologisibouleytwn.wordpress.com/%ce%b6%ce%ae%cf%83%ce%b7-%cf%81%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b1/